Badkamertegels kopen voor de laagste prijs bij Ramirro Ceramica Nederland

Badkamertegels kopen voor de laagste prijs bij Ramirro Ceramica Nederland – Directe Fabrikant van wand en vloer tegels

Badkamertegels kopen voor de laagste prijs bij Ramirro Ceramica Nederland - Directe Fabrikant van wand en vloer tegels

Badkamertegels zijn een essentieel onderdeel van het badkamerontwerp en bieden zowel praktische functionaliteit als esthetische verbetering van de ruimte. Deze tegels, meestal gemaakt van materialen zoals keramiek, porselein of natuursteen, dienen als bekleding voor muren, vloeren en soms zelfs werkbladen en achterspatten. Ze spelen een cruciale rol bij het bepalen van de algehele look en feel van de badkameromgeving.

Definitie en rol in badkamerdecoratie: Badkamertegels omvatten een breed scala aan opties, van gewone keramische tegels tot ingewikkelde mozaïekontwerpen. Ze dienen als beschermende bedekking voor badkameroppervlakken en beschermen ze tegen waterschade, vlekken en vocht. Naast hun functionele doel dragen badkamertegels aanzienlijk bij aan de inrichting van de ruimte en zetten ze de toon voor de algehele stijl en sfeer. Of het nu gaat om het creëren van een sereen spa-achtig toevluchtsoord of een gedurfd, eigentijds statement, de keuze van de tegels kan een grote invloed hebben op de visuele aantrekkingskracht van de badkamer.

Belang van het kiezen van geschikte tegels: Het selecteren van geschikte tegels voor de badkamer is zowel om functionele als esthetische redenen cruciaal.

 • Functionaliteit: Badkamertegels moeten duurzaam, waterdicht en bestand tegen vocht zijn om bestand te zijn tegen de vochtige omgeving van de badkamer. Ze moeten ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden zijn om de hygiëne en een lange levensduur te garanderen.
 • Esthetiek: Tegels spelen een sleutelrol bij het versterken van de visuele aantrekkingskracht van de badkamer. De juiste tegelkeuze kan de ruimte transformeren, waardoor deze groter, helderder en uitnodigender aanvoelt. Of u nu kiest voor neutrale tinten voor een tijdloze uitstraling of gedurfde patronen voor een statement-effect, de tegels dragen bij aan de algehele esthetische harmonie van het badkamerdecor.

Beste badkamerfabrikant van Nederland

Ramirro Ceramica is de eerste keuze voor veeleisende huiseigenaren en ontwerpers die op zoek zijn naar hoogwaardige badkamertegels in Nederland. Bekend om onze toewijding aan uitmuntendheid, innovatie en vakmanschap, hebben we onszelf gevestigd als dé fabrikant voor superieure badkamertegeloplossingen.

Ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap: Ramirro Ceramica is trots op het leveren van badkamertegels van de hoogste kwaliteit, vervaardigd met precisie en aandacht voor detail. Onze tegels worden vervaardigd met behulp van de modernste technologie en hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid, een lange levensduur en tijdloze schoonheid in elk stuk worden gegarandeerd.

Uitgebreid assortiment ontwerpen en stijlen: Met een uitgebreide selectie ontwerpen, stijlen en afwerkingen biedt Ramirro Ceramica badkamertegels voor elke smaak en voorkeur. Of u nu de voorkeur geeft aan strakke en eigentijdse esthetiek, rustieke charme of tijdloze elegantie, ons gevarieerde assortiment tegels zorgt ervoor dat u de perfecte match voor uw badkamerproject vindt.

Innovatieve oplossingen voor het moderne leven: Bij Ramirro Ceramica streven we er voortdurend naar om te innoveren en de grenzen van het badkamertegelontwerp te verleggen. Ons team van experts streeft ernaar de nieuwste trends en technologieën voor te blijven en ervoor te zorgen dat onze producten toonaangevend zijn in het moderne leven.

Uitzonderlijke klantenservice: Van ontwerpadvies tot installatieondersteuning, Ramirro Ceramica biedt bij elke stap een uitzonderlijke klantenservice. Ons deskundige team wil u helpen uw visie tot leven te brengen en biedt deskundig advies, begeleiding en ondersteuning om een ​​naadloze en bevredigende ervaring te garanderen.

Milieubewuste productiepraktijken: Ramirro Ceramica zet zich in voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor het milieu. We geven prioriteit aan milieuvriendelijke productiepraktijken en materialen, minimaliseren onze ecologische voetafdruk en bevorderen een gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Top Bathroom Tiles

Latest Living Room Tiles

Morden Floor Tiles

Classic Wall Tiles

Best Kitchen Tiles

Importeur van kleurlichaamtegels voor badkamers:

Tegelsbedrijf: Ramirro Ceramica

Maten in mm (millimeter): 800×2400: 800×3000: 800×3200, 1200×2400,

1200×3000, 1200×3200, 1200×1600, 1600×3200

Dikte: Verschillende van 6 mm tot 18 mm

Kleur: Meerdere kleuren

Gebied: Wanden en vloeren

Leverancier van volledige lichaamstegels voor badkamers

Tegelsleverancier: Ramirro Ceramica Offline dealerwinkel en online winkel

Maten in mm (millimeter): 300×300, 600×600, 600×1200, 800×1600

Dikte: Verschillende van 6 mm tot 18 mm

Kleur: Meerdere kleuren

Gebied: Wanden en vloeren

Keramisch tegelsbedrijf voor badkamers

Tegelsproductiebedrijf: Ramirro Ceramica Offline dealerwinkel en online winkel

Maten in mm (millimeter): 200*300, 250*375, 250*750, 300*450, 300*600, 200*600, 300×900, 300*300, 369*396 (400*400), 500* 500, 600*600, 100*300, 200*200, 75*300, 100*200, 150*150.

Dikte: Verschillende van 6 mm tot 18 mm

Kleur: Meerdere kleuren

Gebied: Wanden en vloeren

Fabrikant van porselein of verglaasde tegels voor badkamers

Tegelsproductiebedrijf: Ramirro Ceramica Offline dealerwinkel en online winkel

Maten in mm (millimeter):

Klein formaat: 300*600, 600*600, 600*1200, 800*800

Parkeertegels voor zwaar gebruik (verglaasd porselein): 300*300, 400*400, 600×600

Porseleinen plaat grote maten (verglaasd porselein): 800*1600, 1200*1200, 1000*1000, 1200×1800, 900*1800, 1200×2400

Houten strips (verglaasd porselein): 200*1200, 200*1000

Opstapje en stijgbuis (verglaasd porselein): 200*900, 300*900, 200*1000, 300*1000

Porseleinen plaat grote maten (verglaasd porselein): 800*1600, 1200*1200, 1000*1000, 1200×1800, 900*1800, 1200×2400

Dikte: Verschillende van 6 mm tot 18 mm

Kleur: Meerdere kleuren

Gebied: Wanden en vloeren

2. Soorten badkamertegels

TegeltypePluspuntenNadelen
Keramiek of porselein– Duurzaam en waterbestendig– Gevoelig voor afbrokkelen en barsten in tegels van goedkope kwaliteit
– Grote verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen beschikbaar– Kan koud en hard onder de voeten zijn
– Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden– Groutleidingen kunnen regelmatig onderhoud vereisen
– Betaalbaar en budgetvriendelijk
Natuursteen– Unieke en tijdloze esthetiek– Hogere kosten vergeleken met keramiek of porselein
– Voegt warmte en karakter toe aan de badkamer– Vereist afdichting om vlekken en schade te voorkomen
– Duurzaam en langdurig– Kan lastiger te installeren zijn
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen– Vereist regelmatig onderhoud en afdichting
Mozaïek– Biedt creatieve ontwerpmogelijkheden– Hogere kosten per vierkante meter
– Voegt visuele interesse en decoratieve accenten toe– Installatie kan tijdrovend zijn
– Kan worden gebruikt om ingewikkelde patronen en motieven te creëren– Groutlijnen kunnen moeilijker schoon te maken zijn
– Geschikt voor zowel kleine als grote badkamerruimtes– Beperkte beschikbaarheid van grootformaatopties

Elk type badkamertegel heeft zijn eigen voor- en nadelen, en de keuze hangt uiteindelijk af van individuele voorkeuren, budget en de gewenste esthetische en functionele eisen van de badkamerruimte.

Populaire kleuren en patronen:

 • Zachte neutrale kleuren: Tinten wit, beige en grijs blijven tijdloze keuzes voor badkamertegels, waardoor een serene en spa-achtige sfeer ontstaat.
 • Metrotegels: Klassieke metrotegels blijven een populaire keuze en bieden een veelzijdige en elegante achtergrond voor badkamerwanden en douches.
 • Geometrische patronen: Geometrische tegels, waaronder zeshoeken, punthaken en arabesken, voegen visueel belang en moderne flair toe aan badkamervloeren en achterwanden.
 • Gedurfde accenten: Levendige kleuren zoals marineblauw, smaragdgroen en zachtroze worden gebruikt als accenttegels om persoonlijkheid en drama in badkamerontwerpen te injecteren.

Hedendaagse ontwerpstijlen en thema’s:

 • Minimalistische elegantie: Strakke lijnen, strakke armaturen en monochrome kleurenschema’s definiëren moderne badkamers, waarbij grootformaat tegels een gevoel van ruimtelijkheid en eenvoud creëren.
 • Op de natuur geïnspireerd: Biofiele ontwerpprincipes worden steeds vaker verwerkt in moderne badkamers, waarbij natuurlijke materialen zoals marmer, tegels met houtlook en botanische motieven een gevoel van rust en verbinding met het buitenleven geven.
 • Industrieel chique: Badkamers in industriële stijl met zichtbare baksteen, tegels in betonlook en metalen accenten stralen stedelijke verfijning en ruige charme uit en voegen een vleugje edgy aantrekkingskracht toe aan hedendaagse ruimtes.
 • Scandinavische eenvoud: Scandinavisch geïnspireerde badkamers benadrukken lichte, luchtige ruimtes, met witte metrotegels, blonde houtaccenten en minimalistische armaturen die een schone en gezellige sfeer creëren.

4. Tips voor het kiezen van badkamertegels

 • Afmetingen en indeling:
  • Overweeg de badkamergrootte: Kies tegelformaten die passen bij de afmetingen van uw badkamer. Grotere tegels kunnen kleine badkamers ruimer laten lijken, terwijl kleinere tegels wellicht geschikter zijn voor ingewikkelde ontwerpen of kleinere ruimtes.
  • Optimaliseer de lay-out: Plan de lay-out van uw tegels zorgvuldig om sneden en verspilling te minimaliseren. Overweeg het gebruik van grotere tegels voor vloeren en muren om een ​​samenhangend uiterlijk te creëren en de installatie te stroomlijnen.
 • Onderhoudsarme opties:
  • Makkelijk schoon te maken: Kies voor tegels die onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken zijn, vooral in ruimtes met een hoog vochtgehalte, zoals de badkamer. Porseleinen en keramische tegels zijn uitstekende keuzes omdat ze duurzaam, vlekbestendig en minimaal onderhoud vergen.
  • Vermijd onderhoudsvriendelijke materialen: Blijf uit de buurt van materialen zoals natuursteen, die regelmatig moeten worden afgedicht en speciale zorg nodig hebben om hun uiterlijk te behouden. Kies in plaats daarvan voor alternatieven die een vergelijkbare esthetiek bieden met minder onderhoud.
 • Afstemming met ander badkamermeubilair:
  • Harmoniseren met badkamermeubels: Stem de kleur en stijl van uw tegels af op ander badkamermeubilair, zoals wastafels, kasten en werkbladen. Kies complementaire kleuren en afwerkingen om een ​​samenhangende en harmonieuze uitstraling te creëren.
  • Overweeg verlichting: Houd bij het kiezen van tegelkleuren en -afwerkingen rekening met de natuurlijke en kunstmatige verlichting in uw badkamer. Lichtere tegels kunnen een slecht verlichte ruimte helpen opfleuren, terwijl donkere tegels drama en contrast kunnen toevoegen in goed verlichte badkamers.
  • Accessoires doordacht: Verbeter het algehele ontwerp van uw badkamer door tegels te selecteren die een aanvulling vormen op uw keuze aan verlichtingsarmaturen, spiegels en accessoires. Streef naar een evenwichtige en samenhangende esthetiek die alles naadloos met elkaar verbindt.

5. Toepassingen van badkamertegels

Muurtegels:

Creatieve ontwerpen: Gebruik wandtegels om persoonlijkheid en stijl aan uw badkamer toe te voegen. Overweeg een opvallende muur te creëren met tegels met patronen of met mozaïektegels als accenten om visuele aandacht toe te voegen.

Volledige wanddekking: Kies voor een volledige wanddekking met grootformaat tegels voor een naadloze en luxe uitstraling. Deze aanpak is niet alleen esthetisch, maar ook praktisch, omdat de voeglijnen worden geminimaliseerd en het schoonmaken eenvoudiger wordt.

Vloertegels:

Duurzaamheid en veiligheid: Kies vloertegels die duurzaam en antislip zijn om de veiligheid in uw badkamer te garanderen. Porseleinen en keramische tegels zijn populaire keuzes voor badkamervloeren vanwege hun duurzaamheid en weinig onderhoud.

Textuur en afwerking: Overweeg getextureerde of matte tegels voor badkamervloeren om betere grip te bieden en het risico op uitglijden te verminderen, vooral in natte ruimtes zoals douches en rond badkuipen.

Douche- en badomgeving:

Waterbestendige opties: Selecteer tegels die speciaal zijn ontworpen voor natte omgevingen, zoals douches en baden, om waterschade en schimmelgroei te voorkomen. Porseleinen tegels met een laag absorptievermogen of goed afgedichte natuursteentegels zijn uitstekende keuzes voor deze ruimtes.

 • Naadloze integratie: Creëer een samenhangende uitstraling in uw douche- en badomgeving door dezelfde tegels op zowel de muren als de vloeren te gebruiken. Dit verbetert niet alleen de visuele continuïteit, maar vereenvoudigt ook het onderhoud en de reiniging.

6. Badkamertegels en leveranciers kopen

Ben je op zoek naar de perfecte tegels voor jouw badkamer? Bij ons vind je een groot assortiment van badkamertegels, van betonlook tegels tot marmer tegels. Of je nu een grote of een kleinere badkamer hebt, we hebben alle tegels die je nodig hebt om jouw badkamer helemaal af te maken. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste tegels die passen bij de sfeer van de badkamer die je wilt creëren.

Met onze klantenservice staan we altijd paraat om al je vragen over tegels kopen, tegels leggen, en het uitzoeken van de juiste tegels te beantwoorden. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice voor advies en inspiratie. En als je liever persoonlijk langskomt, nodigen we je uit om langs te komen in één van onze showrooms, waar je ons grote assortiment van badkamertegels kunt bekijken.

Of je nu op zoek bent naar wandtegels of vloertegels, wij hebben een ruim aanbod van tegels voor jouw badkamer. Van mozaïektegels tot grote tegels, we hebben voor elk wat wils. Onze tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals keramiek, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor de badkamer, maar ook eenvoudig schoon te maken zijn.

Benieuwd naar onze collectie? Neem een kijkje op onze website, waar je alle tegels online kunt bekijken en bestellen. Of kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door ons grote assortiment van badkamertegels.

Als het gaat om het kopen van badkamertegels, is het selecteren van de juiste leverancier van cruciaal belang om een ​​succesvolle en bevredigende ervaring te garanderen. Dit is wat u moet weten om de perfecte tegels en leveranciers, net als Ramirro Ceramica, voor uw badkamerproject te vinden:

Aanbevolen leveranciers:

Zoek naar gerenommeerde tegelwinkels en online winkels die gespecialiseerd zijn in badkamertegels. Denk aan leveranciers met een bewezen staat van dienst op het gebied van kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice.

Ramirro Ceramica is zo’n aanbevolen leverancier, bekend om zijn ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Met een breed scala aan ontwerpen en stijlen om uit te kiezen, zijn ze een vertrouwde keuze voor zowel huiseigenaren als ontwerpers.

Prijsbereik:

Stel een budget op voor uw badkamertegelproject en verken de opties binnen uw prijsklasse. Houd bij het schatten van de kosten rekening met factoren zoals tegelmateriaal, grootte, ontwerp en hoeveelheid.

Ramirro Ceramica biedt tegels in verschillende prijsklassen voor verschillende budgetten, zonder concessies te doen aan kwaliteit of stijl. Van budgetvriendelijke opties tot luxueuze selecties, zij zorgen ervoor dat u de perfecte tegels vindt die bij uw project en budget passen.

Chat met een tegelexpert

Mensen zoeken

badkamer tegels, badkamer wandtegels, houtlook tegels, visgraat tegels, visgraat, cifre, ruim assortiment, tegellijm, badkamer tegels kopen, tegels badkamer, badkamertegels kopen, wandtegels badkamer, per m2, nieuwe tegels, wandtegels voor de badkamer, wand- en vloertegel, soorten tegels, leggen van tegels, badkamer vloertegels, unieke tegels, badkamer tegel, hoeveel tegels je nodig hebt, extra tegels, perfecte tegels voor de badkamer, koop tegels, grote badkamer, tegels in de badkamer, gemaakt van keramiek, tegel te vinden, diamond gold, assortiment badkamertegels, tegels goed, tegels nodig, populaire tegels, onze badkamer tegels, kleurrijke tegels, badkamer helemaal afmaken, industriële badkamer, badkamer wilt, vloer en wand, zoek naar inspiratie, aanbod badkamer, badkamertegels online, alleen geschikt voor de wand, tegels schoon, badkamer tegels inspiratie, badkamer kopen, bent u op zoek, wandtegels en vloertegels, neem contact op met onze, contact op met onze klantenservice, tips voor het leggen, vloertegels en wandtegels.

Why Should You Trust us?

Here’s what you get out of our article. Our team have various Ceramic Experts with experience of more than 25 Years, researches on problems our customer faces in tiling industry.

Ramirro Ceramica, – One of The Leading Tiles Manufacturer and Supplier globally, helps you people gain knowledgeable insight before making your purchase decision for products related to the floor and wall tiles.

So, we have closely monitored all kinds of trends in the ceramic tiles manufacturing world, from the old days of clay and plain color to modern digital, realistic-looking designs printed on ceramics with high-depth effects.

Our tiling Experts have seen thousands of different tiles patterns, sizes, materials, pricing, and installation techniques throughout their career. 

Their expertise shared with you in simplified and organised way, helps you choose and make better decision before purchasing any flooring option available in market.

Brief about Company:

Ramirro is one of the finest Tiles manufacturers in India manufacturing porcelain and ceramic tiles. Our products have a variety of sizes and types of tiles ranging from Ceramics, porcelain, Full body etc. This helps you choose the perfect fit for your project. Plus, our collection will help you get inspiration from the architect’s design.

Here’s some more helpful links that showcase our users trust on Ramirro Ceramica Brand:

Growth in International Market

Certified Tiling Products

Trusted and Licensed Exporter 

Manufacturing Plant in India

Here’s our social proof by LinkedIn competing with top known global tiling brands:

Related Post

Latest Trending Modern Design Ideas
Related Tags
Azulejos Best bathroom shower tiles Best bathroom tile Best bathroom tile flooring Best bathroom tile ideas Best Pastel blue bathroom tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel blue tile Best Pastel ceramic tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel colors tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel green bathroom tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel green tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel hexagon tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel kitchen tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel mosaic tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel pink tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel square tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel subway tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel tile Best Pastel tile background Best Pastel tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles bathroom Best Pastel yellow tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best subway tile bathroom Best tile backsplash Pastel Collection - black marble subway tile carreaux de céramique carrelage mural cuisine ceramics Tiles city exhibition exporter Exporter & Supplier Full Body tiles Porcelain Tiles Quartz Countertops tiles manufacturer Wood Look Ceramic Tile Wood Plank Tile Wood Tiles Floor πλακακια πλακακια δαπεδου πλακακια δαπεδου τυπου ξυλου πλακακια εξωτερικου χωρου πλακακια κουζινασ πλακακια μπανιου

We Are Ready to Assist You..

You will get a call back just in a few Minutes

Coverings Exhibition USA 2024 – Date Venue time and More Find Best Tiles Color Palette Combination with Wall & Floors Wooden Tiles Inspired by New York Homes – v1 Best Kitchen Countertop collection for 2024!