Gresie Ieftine in Romania | Cumpărați Peste 5000 de Plăci Pentru Exterior și Interior Pentru Bucătărie, Baie

Gresie Ieftine in Romania | Cumpărați Peste 5000 de Plăci Pentru Exterior și Interior Pentru Bucătărie, Baie

tiles in Romania

Găsiți cele mai bune gresie și faianță din România pentru baie, bucătărie etc.?  

Cauți gresia perfectă în România? Nu căutați mai departe decât cel mai mare producător, comerciant și furnizor de plăci ceramice, porțelan, Colorbody și FullBody din România – “Ramirro Ceramica“. De la proiecte mici la proiecte mari și luxoase, selecția noastră are câte ceva pentru toată lumea. Indiferent dacă doriți să adăugați o notă de lux casei dvs. sau doriți să rămâneți cu un design mai tradițional, noi vă putem acoperi. Deci, de ce să așteptați? Te ajutăm să alegi cele mai bune plăci pentru următorul tău proiect Gratuit!

Diferența dintre plăcile ceramice și cele de porțelan 

Ce sunt plăcile ceramice? 

Placile ceramice au fost folosite de secole și sunt încă o alegere populară pentru podele și pereți astăzi. Sunt durabile, ușor de întreținut și vin într-o mare varietate de culori, modele și texturi. Placile ceramice sunt o alegere populară pentru podelele și pereții casei, deoarece sunt durabile și ușor de întreținut. Dar știați că plăcile ceramice au fost folosite de secole? De fapt, acestea sunt unul dintre cele mai vechi tipuri de materiale de pardoseală. 

 

Placile ceramice sunt realizate din lut ars, care apoi este glazurata sau nesmaltata. Lutul este mai întâi format într-o formă de țiglă și apoi ars într-un cuptor. Procesul de ardere conferă plăcilor rezistență și durabilitate. Există multe culori, modele și texturi diferite ale plăcilor ceramice, ceea ce le face o opțiune versatilă de pardoseală. Puteți găsi plăci care arată ca lemn, piatră sau chiar metal. De asemenea, plăcile ceramice sunt disponibile într-o varietate de modele și culori, astfel încât să puteți crea un aspect unic pentru casa dvs. 

 

Ce sunt plăcile de porțelan?

Placile de portelan sunt un tip de placi ceramice care sunt realizate dintr-o argila mai rafinata si arse la o temperatura mai mare. Sunt mai dense decât plăcile ceramice și mai puțin poroase, ceea ce le face mai durabile și mai rezistente la pete și umiditate. Placile de porțelan sunt o alegere populară pentru podele și pereți, atât în ​​medii rezidențiale, cât și comerciale.

Placile de portelan sunt realizate dintr-o argila mai rafinata care este arse la o temperatura mai mare. Acest lucru le face mai dense și mai puțin poroase decât plăcile ceramice. Drept urmare, sunt mai durabile și mai rezistente la pete și umiditate. Placile de porțelan sunt o alegere populară pentru podele și pereți, atât în ​​medii rezidențiale, cât și comerciale.

 

Placile de porțelan vin într-o varietate de culori, modele și texturi. Puteți găsi plăci care arată ca lemn, piatră sau chiar metal. De asemenea, plăcile de porțelan sunt disponibile într-o varietate de modele și culori, astfel încât să puteți crea un aspect unic pentru casa dvs. 

Iată câteva lucruri de știut înainte de a cumpăra plăci, care vă vor ajuta să cumpărați plăci perfecte.

 

 • Avantajele plăcilor față de opțiunile tradiționale
 • Tipuri de modele în tendințe în gresie
 • suprafață variate disponibile în România
 • Unde sunt localizați majoritatea producătorilor de plăci din România
 • . Top Cel mai bun producător de plăci vitrificate din porțelan, furnizor direct
 • din România
 • . Furnizor, Manfuacturer in Romania
 • Top ColorBody Tiles Importator din Romania
 • Trending Tiles Design in Romania
 • Lista oraselor din Romania pentru a cumpara gresie la Ramirro Ceramica
 • Tiles Pret in Romania

 

Beneficiile

rezistenta la acid

este rezistenta in mod natural la multe substante chimice uzuale de uz casnic, făcându-le ideale pentru bucătării și băi aglomerate. acizi, alcaline și săruri. Aceasta înseamnă că produsele de curățare, uleiurile de gătit și produsele cosmetice vărsate nu vor deteriora suprafețele dvs. de faianță.

impermeabile

sunt rezistente la apă, făcându-le ideale pentru zonele supuse stropirii cu apă, cum ar fi băile, spălătoriile și spălătoriile. Placile impermeabile nu vor absorbi scurgerile, ceea ce le face ușor de curățat și întreținut.

 

Ușor de curățat

Placile sunt ușor de curățat și întreținut. scurgerile și murdăria pot fi șters cu ușurință, iar plăcile pot fi curățate cu un mop sau o cârpă umedă.

 

anti-alunecare

este în mod natural anti-alunecare, ceea ce le face o opțiune de pardoseală sigură pentru zonele care se pot uda, cum ar fi intrările, bucătăriile și băile.

 

durabile

sunt foarte durabile și pot rezista mulți ani cu îngrijirea corespunzătoare. Sunt rezistente la zgârieturi, zgârieturi și decolorare.

zgârieturi

sunt rezistente la zgârieturi, ceea ce le face o alegere bună pentru zonele care văd mult trafic pietonal.

 

elegante

vin într-o mare varietate de culori, modele și texturi. Puteți găsi plăci care arată ca lemn, piatră sau chiar metal. Placile sunt, de asemenea, disponibile într-o varietate de modele și culori, astfel încât să puteți crea un aspect unic pentru casa dvs.

Rezistenta

Placile sunt rezistente la pete, ceea ce le face o alegere buna pentru zonele aglomerate precum bucatariile si bai.

Plăcile ignifuge

sunt ignifuge, ceea ce le face o alegere bună pentru casele din zonele cu risc de incendii.

Rezistență la UV

Placile sunt rezistente la decolorare din cauza expunerii la UV, ceea ce le face o alegere bună pentru zonele exterioare.

 

ușoare

sunt mult mai ușoare decât alte opțiuni de pardoseală, cum ar fi betonul și piatra, ceea ce le face mai ușor de instalat și mai puțin probabil să provoace daune structurale casei tale.

Tipuri de modele în tendințe în plăci

Modelul plăcilor include aspect de lemn, lustruit, beton, teracotă, spaniolă, travertin, aspect ardezie, aspect piatră, Calacatta, aur, marmură, calcar, aspect cărămidă, mozaic și multe altele.

Tipurile de finisaje de suprafață disponibile în

finisaje: lucios, mat, satinat, rustic, antiderapant, adâncime mare, sculptură și zahăr sunt cele mai frecvent disponibile texturi de plăci în Piața României.

Producator de placi ceramice si portelanate din Romania

Sunt multe motive pentru a alege placile de portelan si gresie Ramirro. Ramirro Ceramics este un producător, furnizor și comerciant din România cunoscut pentru standardele înalte de calitate și măiestrie. Ei folosesc doar cele mai bune materiale și cele mai noi tehnologii pentru producerea plăcilor lor. În plus, plăcile fabricate Ramirro vândute în România sunt de obicei foarte curate și bine organizate, așa că puteți fi sigur că plăcile dvs. vor fi realizate într-un mediu sigur și eficient. Când vine vorba de preț, plăcile de porțelan și ceramică realizate de Ramirro Ceramica sunt foarte competitive la prețuri.

Puteți găsi o gamă largă de colecții în funcție de tipul de faianță pe care îl selectați și de cantitatea pe care o comandați. Există multe tipuri diferite de plăci de porțelan și ceramică disponibile pe site-ul nostru de cumpărături online aici. Producătorul Ramirro Ceramics are comercianți din România care oferă o mare varietate de culori, stiluri și modele din care să aleagă în fiecare domeniu. Fie că sunteți în căutarea unei plăci simple, clasice sau a ceva mai elaborat și decorativ, cu siguranță veți găsi ceea ce căutați la Ramirro Ceramics.

Unde sunt situati majoritatea producatorilor de faianta din Romania.

Majoritatea producătorilor din România sunt localizați în sudul României, iar unii în nordul României. Ne puteți conecta oriunde în România trimițându-ne un mesaj la info@ramirro.com sau click aici.

Top Cel mai bun producător de plăci vitrificate din porțelan, furnizor direct din România

Compania producătoare de plăci: Ramirro Ceramica Magazin dealer offline și magazin online

Dimensiuni în mm (milimetri):

Dimensiune mică: 300*600, 600*600, 600*1200, 800*800

Heavy duty gresie de parcare (portelan vitrificat): 300*300, 400*400, 600×600

Placa de portelan Dimensiuni mari (portelan vitrificat): 800*1600, 1200*1200, 1000*1000, 1200×1800, 1200×1800, 1800*1800, 1200×1802

Benzi de lemn (porțelan vitrificat): 200*1200, 200*1000

Trepte și ridicare (porțelan vitrificat): 200*900, 300*900, 200*1000, 300*1000

Placă de porțelan Dimensiuni mari (porțelan Vitrificat): 160800000 1200*1200, 1000*1000, 1200×1800, 900*1800, 1200×2400

Grosime: Diverse de la 6mm până la 18mm

Culoare: Mai multe culori

Zona: Pereți și podele

Cel mai bun loc de gresie ceramică Importatorul direct din România

Ramirro Ceramica este cel mai bun loc de cumpărareplaci ceramice in Romania. Importăm plăcile noastre direct de la unitatea noastră de producător, astfel încât să puteți avea cele mai bune prețuri la produse de cea mai bună calitate. Producerea diferitelor modele de plăci, inclusiv stiluri clasice, contemporane și moderne.

Firma producatoare de placi: Ramirro Ceramica Magazin Offline Dealer si Magazin Online

Dimensiuni in mm(milimetri): 200*300, 250*375, 250*750, 300*450, 300*600, 200*600, 300×900*3003 , 369*396 (400*400), 500*500, 600*600, 100*300, 200*200, 75*300, 100*200, 150*150.

Grosime: Diversă de la 6mm la 18mm

Culoare: Culori multiple

Zona: Pereți și podele

Furnizor de gresie FullBody de înaltă calitate, Producător din România

Firma furnizoare de plăci: Ramirro Ceramica Magazin dealer offline și magazin online

Dimensiuni în mm(milimetri): 300×300, 600× 600, 600×1200, 800×1600

Grosime: Diverse de la 6mm la 18mm

Culoare: Multiple culori

Zona: Pereti si Pardoseli

Top CuloareBody Gresie Importator din Romania

Gresie Firma: Ramirro Ceramica

Dimensiuni in mm(milimetri): 800×2400: 800×3000 : 800×3200, 1200×2400,

1200×3000, 1200×3200, 1200×1600, 1600×3200

Grosime: Diverse de la 6mm la 18mm

Culoare: Mai multe culori

Zona: Pereți și podele

Top Trending Tiles in

Top Bathroom Tiles

Latest Living Room Tiles

Morden Floor Tiles

Classic Wall Tiles

Best Kitchen Tiles

Lista orașelor acoperite de Ramirro Ceramica în România | Disponibil Online La nivel global

București

Cluj-Napoca

Iași

Constanța

Craiova

Brașov

Galați

Ploiești

Oradea

Brăila

Arad

Pitești

Sibiu

Bacău

Târgu

Mureș

Baia Mare

Buzău

Botoșani

Satu Mare

Drobeta

Severin

Suceava

Piatra

Târvița

Târgușă

Târvița

Târvița

Târgușă

Neamț

Turnu

Timișoara

Vâlcea

Râmnicu

Hunedoara

Zalău

Gheorghe

Bârlad

Vaslui

Roman

Turda

Mediaș

Slobozia

Alexandria

Voluntari

Lugoj

Medgidia

Onești

Miercurea

Sighetu

Petroșani

Mangalia

Tecuci

Secuiesc

Sărat

Pașcani

Dej

Reghin

Năvodari

Câmpina

Mioveni

Câmpulung

Carașă

Fășălișă

Fășălișă

Fărășă

_

Câmpilung

Câmpina

Mioveni

Râmnicu

Odorheiu

Marmației

Ciuc

Sfântu

Turnu Măgurele

Caransebeș

Dorohoi

Vulcan

Rădăuți

Zărnești

Lupeni

Aiud

Petrila

Câmpia Turzii

Buftea

Târnăveni

Popești-Leordeni

Moinești

Codlea

Cugir

Carei

Gherla

Blaj

Comănești

Motru

Târgu Neamț

Moreni

Târgu Secuiesc

Gheorgheni

Orăștie

Balșil

Băicoi

Bășilești

Dr

Salon

Băicoi alafat

Cernavodă

Filiași

Câmpulung

Corabia

Adjud

Breaza

Bocșa

Marghita

Baia

Bragadiru

Luduș

Urziceni

Vișeu

Râșnov

Buhuși

Ștefănești

Brad

Silvaniei

Vatra

Mizil

Cisnădie

Pucioasa

Chitila

Zimnicea

Oviețuița

Oviețuița

Oviețuița

_

Ți

Sus

Moldova

Șimleu

Dornei

Sprie

Moldovenesc

deNouă

Sânnicolau Mare

Vălenii de Munte

Dărmănești

Dăbuleni

Comarnic

Negrești-Oaș

Rovinari

Scornicești

Târgu Lăpuș

Săcueni

Videle

Sântana

Oravița

Târgu Ocna

Călan

Boldești-Scăeni

Măgurele

Hârlău

-Olt

Jimbolia

Costușă

Lișcă

Târlău

Drăgănești

Jimbolia

Oravița

Târgu

Scăeni

Drăgănești

Hârlău

Olt

Boldești

Măgurele

Călan

Săcueni

Sântana

Murfatlar

Nehoiu

Flămânzi

Covasna

Aleșd

Valea lui Mihai

Darabani

Hațeg

Sângeorz-

Titu

Secuiesc

Hârșova

Liteni

Năsăud

Iloaiei

Eforie

Odobești

Huedin

Ineu

Salcea

Seini

Uricani

Babadag

Bumbești

Bușteni

Agnita

Rebuștir

Bășteni

Iărșușcă

Agnita

Jiu

Podu

Cristuru

Băinești

Chișineu-Criș

Siret

Mihăilești

Budești

Plopeni

Panciu

Călimănești

Fieni

Șomcuta Mare

Întorsura Buzăului

Zlatna

Anina

Curtici

Nădlac

Dumbrăveni

Victoria

Amara

Pătârlagele

Techirghiol

Pogoanele

Ulmeni

Turceni

Câmpeni

Cehu Silvaniei

Tăuții-Măgherăuș

Murgeni

Tismana

Buziaș

Segarcea

Săveni

Pâncota

Ungheni

Sărmașu

Răcari

Tălmaciu

Cajvana

Vlăhița

Fundulea

Livada

Făget

Teiuș

Bicaz

Ștei

Însurăței

Lehliu Gară

Târgu Bujor

-Olt

Horezu

Deta

Ardud

Bălan

Slănic

Brezoi

Sebiș

Frasin

Gătaia

Potcoava

Nirajului

Broșteni

Novaci

Săliște

Copșa

Băneasa

Baia

Ciacova

Aștefănești

Mare

Vânășănească

Vâneju

Ștefănică

Brezoi

Slănic

Aramă

Mică

Miercurea

Piatra

de

Săliștea de Sus

Bălcești

Berbești

Predeal

Ghimbav

Azuga

Țicleni

Aninoasa

Bucecea

Slănic Moldova

Băile Olănești

Miercurea Sibiului

Sulina

Bechet

Făurei

Ocna Sibiului

Baia de Arieș

Ocnele Mari

Dragomirești

Berești

Borsec

Băile

Govora

Magazin

Olănești

Căzănești

Băile

 

onlineși Offline aici – > Cumpărați acum

gresie Preț în România

Prețurile variază în mare măsură în funcție de calitate, finisaj și grosime. Dar, în general, plăcile ceramice sunt un articol mult mai ieftin decât plăcile de porțelan, care includ plăci de culoare și plăci întregi. Dar dacă sunteți în căutarea plăcilor de gresie de lungă durată, atunci alegeți plăcile de porțelan.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unor plăci ceramice și porțelan de cea mai bună calitate din România, vizitați Ramirro ca fiind unul dintre cei mai buni comercianți și producători prezenți în România, care vă poate oferi o mare varietate de plăci de ceramică și plăci de porțelan cu diverse modele și modele. Ramirro Ceramica oferă consumatorilor o lumină la capătul tunelului lor de cumpărături de gresie: șansa de a găsi orice design pe care și-l pot imagina în limita bugetului lor.

Fie că sunteți în căutarea plăcilor ceramice sau porțelanului în România, dacă doriți să găsiți cel mai bun loc offline și online, mergeți cu Ramirro Ceramica, deoarece au o mare varietate din care să alegeți care se potrivește bugetului dvs. Consultați-ne de cumpărături acum pentru mai multe detalii.

companiei noastre declinarea răspunderii, Termeni și condiții și Confidențialitate și politică

Related Post

Latest Trending Modern Design Ideas
Related Tags
Azulejos Best bathroom shower tiles Best bathroom tile Best bathroom tile flooring Best bathroom tile ideas Best Pastel blue bathroom tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel blue tile Best Pastel ceramic tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel colors tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel green bathroom tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel green tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel hexagon tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel kitchen tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel mosaic tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel pink tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel square tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel subway tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel tile Best Pastel tile background Best Pastel tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles bathroom Best Pastel yellow tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best subway tile bathroom Best tile backsplash Pastel Collection - black marble subway tile carreaux de céramique carrelage mural cuisine ceramics Tiles city exhibition exporter Exporter & Supplier Full Body tiles Porcelain Tiles Quartz Countertops tiles manufacturer Wood Look Ceramic Tile Wood Plank Tile Wood Tiles Floor πλακακια πλακακια δαπεδου πλακακια δαπεδου τυπου ξυλου πλακακια εξωτερικου χωρου πλακακια κουζινασ πλακακια μπανιου

We Are Ready to Assist You..

You will get a call back just in a few Minutes

Chance To Meet Our Director!

Mr Praful Chandpa - Director of Ramirro Ceramica

Grab this amazing win-win opportunity to meet our Company’s Director in person. Mr. Praful – Director of Ramirro Ceramica will be traveling to Asian countries from 9th of July 2024 for a month-long tour. Get your meeting scheduled with us! Join and meet us to grow your business with us!

Countries Mr. Praful will be visiting: Japan, South Korea, China, Taiwan, Hong Kong, Philippines, Brunei, Indonesia, Singapore, Malaysia, Vietnam, Cambodia, Thailand, Myanmar, Bangladesh, Laos.

Coverings Exhibition USA 2024 – Date Venue time and More Find Best Tiles Color Palette Combination with Wall & Floors Wooden Tiles Inspired by New York Homes – v1 Best Kitchen Countertop collection for 2024!