фаянсови плочки за баня на ниска цена за стенни и подови фаянсови плочки с колекция 5000+ - Ramirro

фаянсови плочки за баня на ниска цена за стенни и подови фаянсови плочки с колекция 5000+

tiles in Bulgaria

Намирате най-добрите подови и стенни плочки в България за баня, кухня и т.н.?  

Търсите перфектната плочка в България? Не търсете повече от водещия български производител, търговец и доставчик на керамични, порцеланови, Colorbody и FullBody плочки – “Ramirro Ceramica”. От малки проекти до големи и луксозни проекти, нашата селекция има по нещо за всеки. Независимо дали искате да добавите нотка лукс към дома си или искате да се придържате към по-традиционен дизайн, ние ще ви покрием. Така че защо да чакаме? Ние ви помагаме да изберете най-добрите плочки за следващия си проект безплатно!

Какви са ползите от закупуване на плочки в България?

Киселинноустойчивите

плочки са естествено устойчиви на много обичайни домакински химикали, което ги прави идеални за натоварени кухни и бани. киселини, основи и соли. Това означава, че разлятите почистващи продукти, олио за готвене и козметика няма да повредят повърхностите на вашите плочки.

 

Водоустойчивите

плочки са водоустойчиви, което ги прави идеални за зони, подложени на пръски с вода, като бани, перални и гръб. Водоустойчивите плочки няма да абсорбират разливи, което ги прави лесни за почистване и поддръжка.

 

Лесни за почистване

Плочките са лесни за почистване и поддръжка. разливите и мръсотията могат лесно да се изтрият, а плочките могат да се почистват с влажен моп или кърпа.

 

Неплъзгащите

се плочки са естествено нехлъзгащи се, което ги прави безопасна опция за подова настилка за зони, които могат да се намокрят, като входове, кухни и бани.

 

Устойчивите

плочки са много издръжливи и могат да издържат много години при правилна грижа. Те са устойчиви на драскотини, вдлъбнатини и избледняване.

 

надраскване

, са устойчиви на надраскване, което ги прави добър избор за зони, в които има голям трафик.

 

Стилните

плочки се предлагат в голямо разнообразие от цветове, дизайни и текстури. Можете да намерите плочки, които приличат на дърво, камък или дори метал. Плочките се предлагат и в различни модели и цветове, така че можете да създадете уникален външен вид на вашия дом.

 

петна

, са устойчиви на петна, което ги прави добър избор за натоварени зони като кухни и бани.

Огнеупорните

плочки са огнеупорни, което ги прави добър избор за домове в райони, изложени на риск от горски пожари.

 

ултравиолетови лъчи

Плочките са устойчиви на избледняване от излагане на ултравиолетови лъчи, което ги прави добър избор за външни площи.

 

Леките

плочки са много по-леки от други опции за подова настилка като бетон и камък, което ги прави по-лесни за инсталиране и по-малко вероятно да причинят структурни щети на вашия дом.

Разлика между керамични и порцеланови плочки

Какво представляват керамичните плочки? 

Керамичните плочки се използват от векове и все още са популярен избор за подове и стени днес. Те са издръжливи, лесни за поддръжка и се предлагат в голямо разнообразие от цветове, дизайни и текстури. Керамичните плочки са популярен избор за домашни подове и стени, защото са издръжливи и лесни за поддръжка. Но знаете ли, че керамичните плочки се използват от векове? Всъщност те са един от най-старите видове подови настилки. 

 

Керамичните плочки се изработват от изпечена глина, която след това се гланцира или неглазира. Глината първо се оформя във форма на плочка и след това се изпича в пещ. Процесът на изпичане придава на плочката нейната здравина и издръжливост. Има много различни цветове, дизайни и текстури на керамичните плочки, което ги прави универсална опция за подова настилка. Можете да намерите плочки, които приличат на дърво, камък или дори метал. Керамичните плочки също се предлагат в различни модели и цветове, така че можете да създадете уникален външен вид на вашия дом. 

 

Какво представляват порцелановите плочки?

Порцелановите плочки са вид керамични плочки, които са направени от по-пречистена глина и са изпечени при по-висока температура. Те са по-плътни от керамичните плочки и по-малко порести, което ги прави по-издръжливи и устойчиви на петна и влага. Порцелановите плочки са популярен избор за подове и стени както в жилищни, така и в търговски помещения.

Порцелановите плочки са направени от по-пречистена глина, която се изпича при по-висока температура. Това ги прави по-плътни и по-малко порести от керамичните плочки. В резултат на това те са по-издръжливи и устойчиви на петна и влага. Порцелановите плочки са популярен избор за подове и стени както в жилищни, така и в търговски помещения.

Как да намерим правилния доставчик на плочки в България?

Има много причини да изберете порцелановите и керамични плочки на Ramirro. Ramirro Ceramics е производител, доставчик и търговец в България, известен със своите високи стандарти за качество и майсторство. Те използват само най -добрите материали и най-новите технологии за производството на своите плочки. Освен това, произведените плочки на Ramirro, продавани в България, обикновено са много чисти и добре организирани, така че можете да сте сигурни, че вашите плочки ще бъдат направени в безопасна и ефективна среда. Що се отнася до цената, произведеният от Ramirro Ceramica порцелан и керамични плочки са много конкурентни в ценообразуването.

Можете да намерите широка гама от колекции в зависимост от избрания вид плочки и количеството, което поръчвате. Има много различни видове порцеланови и керамични плочки, налични на нашия уебсайт за онлайн пазаруване тук. Производителят Ramirro Ceramics има търговци в България, предлагащи голямо разнообразие от цветове, стилове и дизайни, от които да избирате във всяка област. Независимо дали търсите семпла, класическа плочка или нещо по-сложно и декоративно, със сигурност ще намерите това, което търсите в Ramirro Ceramics.

Какви са тенденциите при плочките в България?

Top Bathroom Tiles

Latest Living Room Tiles

Morden Floor Tiles

Classic Wall Tiles

Best Kitchen Tiles

Как да изберем плочки за баня или кухня в България?

Един от най-важните аспекти при избора на правилните плочки за вашата кухня или баня е издръжливостта. Искате да сте сигурни, че избраната от вас плочка ще може да издържи на тежката употреба, която виждате в тези области. Това са двете зони във вашия дом, които получават най-много трафик и са обект на най-голямо износване.

 

Има много различни видове плочки, от които можете да избирате, но не всички са еднакви. Някои плочки са по-издръжливи от други и могат да издържат на повече износване. Когато избирате плочки за вашата кухня или баня, трябва да имате това предвид.

 

Има няколко неща, които трябва да имате предвид, когато избирате правилните плочки за вашата кухня или баня.

Първият е типът плочка, която искате да използвате. Трябва да помислите за вида, който търсите в тези стаи. Искате ли традиционен вид или нещо по-модерно? Видът на плочките, които изберете ще играе голяма роля в цялостната визия на тези помещения.

 

Второто нещо, което трябва да имате предвид, е издръжливостта на плочката. Искате да сте сигурни, че избирате плочка, която ще бъде в състояние да издържи на тежката употреба, която виждате в тези области. Третото нещо, което трябва да имате предвид, е поддръжката на плочката. Трябва да помислите колко лесно ще бъде да поддържате плочката чиста. Някои плочки се почистват по-лесно от други. Трябва да сте сигурни, че сте избрали плочка, която ще бъде лесна за поддръжка.

 

Четвъртото нещо, което трябва да имате предвид, е цената на плочката. Трябва да сте сигурни, че сте избрали плочка, която е достъпна за вас. Има много различни видове плочки, от които можете да избирате, но не всички са еднакви. Трябва да сте сигурни, че сте избрали плочка, която ще бъде достъпна за вас.

 

Петото нещо, което трябва да имате предвид, е монтажът на плочката. Трябва да сте сигурни, че сте избрали плочка, която е лесна за поставяне. Някои плочки се монтират по-лесно от други. Трябва да сте сигурни, че сте избрали плочка, която ще бъде лесна за инсталиране.

 

Шестото нещо, което трябва да имате предвид, е гаранцията на плочката. Трябва да сте сигурни, че сте избрали плочка, която има добра гаранция. Това ще ви даде спокойствие, знаейки, че сте защитени, ако нещо се обърка с плочката.

 

Ако все още сте объркани, когато избирате правилната плочка за вашата кухня или баня, свържете се с линията за помощ на Ramirro или ни изпратете директно съобщение. Предлагаме ви безплатни експертни съвети за плочки.

 

Най-добрият производител на порцеланови керамични плочки, директен доставчик в България

Компания за производство на плочки: Офлайн дилърски магазин и онлайн магазин Ramirro Ceramica

Размери в mm (милиметри):

Малък размер: 300*600, 600*600, 600*1200, 800*800

Тежки условия плочки за паркиране (порцеланови стъклопакети): 300*300, 400*400, 600×600

Големи размери на порцеланови плочи (порцеланови стъклопакети): 800*1600, 1200*1200, 1000*1000, 1200×1800, 900*1800, 1200×2400

Дървени ленти (порцеланово стъкло): 200*1200, 200*1000

Стъпка и щранг (порцеланово стъкло): 200*900, 300*900, 200*1000, 300*1000

Големи размери на порцеланова плоча (порцеланово стъкло): 800*1600, 1200*1200, 1000*1000, 1200×1800, 900*1800, 1200×2400

Дебелина: Различни от 6мм до 18мм

Цвят: Множество цветове

Площ: Стени и подове

Най-добрият директен вносител на керамични плочки в България

Ramirro Ceramica е най-доброто място за покупка керамични плочки в България. Ние внасяме нашите плочки директно от нашия производител, така че можете да имате най-добрите офертни цени за продукти с най-високо качество. Производство на различни дизайни на плочки, включително класически, съвременни и модерни стилове.

Фирма за производство на плочки: Офлайн дилърски магазин и онлайн магазин Ramirro Ceramica

Размери в мм (милиметри): 200*300, 250*375, 250*750, 300*450, 300*600, 200*600, 300×900, 300*300 , 369*396 (400*400), 500*500, 600*600, 100*300, 200*200, 75*300, 100*200, 150*150.

Дебелина: Различни от 6мм до 18мм

Цвят: Множество цветове

Площ: Стени и подове

Висококачествени пълнокорпусни плочки Доставчик, производител в България Доставчик на

плочки: Ramirro Ceramica Офлайн дилърски магазин и онлайн магазин

Размери в mm(милиметри): 300×300, 600× 600, 600×1200, 800×1600

Дебелина: Различни от 6мм до 18мм

Цвят: Множество цветове

Площ: Стени и Подове

Топ ColorBody Tiles Вносител от България

Фирма за плочки: Ramirro Ceramica

Размери в mm(милиметри): 800×2400: 800×3000 : 800×3200, 1200×2400,

1200×3000, 1200×3200, 1200×1600, 1600×3200

Дебелина: Различни от 6 мм до 18 мм

Цвят: Многоцветни

Площ: Стенни и подови

 

настилки Как да закупите плочки в България онлайн и офлайн от Правилният доставчик?

Ако търсите разнообразие от възможности на едно място, отидете в Ramirro Ceramica, тъй като те предлагат най-добрата цена. Защо трябва да ми вярваш? Нека се представя. Бил съм специалист по керамика в тази индустрия за облицовки през последните 25 години. Като професионален експерт по керамика в Ramirro Ceramica, „Един от водещите производители и доставчици на плочки в България“, помага на хората да придобият познания, преди да вземат решение за покупка на продукти, свързани с подови и стенни плочки. Наблюдавах отблизо всички видове тенденции в производството на керамични плочки, от старите времена на глина и обикновен плътен цвят до модерни дигитални, реалистично изглеждащи дизайни, отпечатани върху керамика с дълбоки ефекти. Виждал съм хиляди различни модели на плочки, размери, материали, цени и техники за монтаж през цялата си кариера. Затова споделям моя доверен опит с вас. 

Списък на градовете в България за закупуване на керамични и порцеланови плочки.

 София

Пловдив

Варна

Бургас

Русе

Стара Загора

Плевен

Сливен

Добрич

Шумен

Перник

Хасково

Ямбол

Пазарджик

Благоевград

Велико Търново

Враца

Габрово

Асеновград

Видин

Казанлък

Кюстендил

Кърджали

Монтана

Димитровград

Търговище

Ловеч

Силистра

Дупница

Свищов

Разград

Горна Оряховица

Смолян

Петрич

Сандански

Самоков

Севлиево

Лом Гом

Велинград

Нова

Загора

Троян

Дел

Ботевград

Карлово

Пещера

Харманли

Карнобат

Свиленград

Панагюрище

 

Резюме

Ако търсите най-качествената керамика и гранитогрес в България, посетете Ramirro като един от най-добрите търговци и производители в България, който може да предложи голямо разнообразие от керамика и гранитогрес с различни дизайни и модели . Когато търсите перфектни плочки, можете да се окажете без да намерите това, което искате, което отговаря на вашите нужди. За съжаление, повечето магазини за плочки създават на бъдещите клиенти проблема с много опции, но недостатъчен ценови диапазон. Ramirro Ceramica предоставя на потребителите решение: с тях можете да намерите почти всеки дизайн във вашия ценови диапазон. Независимо дали търсите керамични или порцеланови плочки в България, ако искате да намерите най-доброто място офлайн и онлайн, изберете Ramirro Ceramica, тъй като те имат голямо разнообразие от които да избирате, което отговаря на вашия бюджет.

В заключение, закупуването на плочки в България от Ramirro Ceramica може да бъде чудесен начин да обновите дома си.

Вижте нашите пазаруване сега за повече подробности.

Top Ceramic Tile Manufacturer, Supplier in Russia: Guide for Buyers

Tiles in Jordan: Best Ceramics & Porcelain for Floor & Wall Tiles Online

Best Floor & Wall Tiles Shop in Mexico for Bathroom, Kitchen | Shop Online

瓷砖选购专家解读,看这篇文章就够了! #瓷砖坑避免指南#

Related Post

Latest Trending Modern Design Ideas
Related Tags
Azulejos Best bathroom shower tiles Best bathroom tile Best bathroom tile flooring Best bathroom tile ideas Best Pastel blue bathroom tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel blue tile Best Pastel ceramic tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel colors tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel green bathroom tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel green tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel hexagon tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel kitchen tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel mosaic tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel pink tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel square tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel subway tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel tile Best Pastel tile background Best Pastel tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles bathroom Best Pastel yellow tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best subway tile bathroom Best tile backsplash Pastel Collection - black marble subway tile carreaux de céramique carrelage mural cuisine ceramics Tiles city exhibition exporter Exporter & Supplier Full Body tiles Porcelain Tiles Quartz Countertops tiles manufacturer Wood Look Ceramic Tile Wood Plank Tile Wood Tiles Floor πλακακια πλακακια δαπεδου πλακακια δαπεδου τυπου ξυλου πλακακια εξωτερικου χωρου πλακακια κουζινασ πλακακια μπανιου

We Are Ready to Assist You..

You will get a call back just in a few Minutes

Coverings Exhibition USA 2024 – Date Venue time and More Find Best Tiles Color Palette Combination with Wall & Floors Wooden Tiles Inspired by New York Homes – v1 Best Kitchen Countertop collection for 2024!