Tegels kopen | Grootste Tegels Design Collectie van Nederland - Ramirro Ceramica outlet 2024 - Ramirro

Tegels kopen | Grootste Tegels Design Collectie van Nederland – Ramirro Ceramica outlet 2024

Tegels kopen | Grootste Tegels Design Collectie van Nederland - Ramirro Ceramica outlet 2024

Tegels zijn een integraal onderdeel geworden van het moderne interieur- en exterieurontwerp. Ze voegen niet alleen esthetiek toe aan kamers, maar bieden ook duurzaamheid en functionaliteit. In India is een breed scala aan tegels beschikbaar om aan verschillende voorkeuren en behoeften te voldoen. In dit artikel verkennen we de verschillende soorten tegels die beschikbaar zijn van India tot Nederland en bespreken we hun unieke eigenschappen en toepassingen.

Tegels zijn onmisbare elementen op het gebied van woninginrichting en bieden een unieke mix van functionaliteit en esthetiek die de sfeer en het karakter van een ruimte aanzienlijk beïnvloeden. Van de strakke verfijning van een moderne keuken tot de tijdloze charme van een vintage badkamer, tegels dienen als fundamentele elementen die niet alleen de visuele aantrekkingskracht verhogen, maar ook de bruikbaarheid en levensduur van verschillende oppervlakken vergroten. Deze introductie vormt het podium om dieper in te gaan op de veelzijdige rol van tegels in het ontwerp van woningen, waarbij hun belang wordt benadrukt bij het vormgeven van zowel de fysieke als de visuele aspecten van onze woonruimtes.
Tegels zijn niet louter decoratieve accenten, maar essentiële componenten die het karakter en de functionaliteit van verschillende ruimtes in een huis bepalen. Of het nu gaat om het versieren van vloeren, muren of werkbladen, tegels bieden ongeëvenaarde duurzaamheid, vochtbestendigheid en veelzijdigheid, waardoor ze onmisbaar zijn in omgevingen die gevoelig zijn voor slijtage. Bovendien stelt hun brede scala aan kleuren, patronen en texturen huiseigenaren en ontwerpers in staat hun creativiteit de vrije loop te laten en op maat gemaakte interieurs te maken die de individuele smaak en voorkeuren weerspiegelen.

Invoering

Tegels zijn een essentieel element in het interieurontwerp en de constructie. Ze bieden veelzijdigheid, functionaliteit en esthetiek, waardoor ze een integraal onderdeel zijn van woningen, kantoren en openbare ruimtes. India heeft een rijke verscheidenheid aan tegels die passen bij verschillende smaken en eisen. Deze tegels kunnen grofweg worden onderverdeeld in twee hoofdtypen: kunstmatige tegels en natuurlijke tegels.

[elementor-sjabloon id = “7763”]

Soorten tegels verkrijgbaar in Nederland vanuit India

Kunstmatige tegels

Kunsttegels worden gemaakt met behulp van verschillende processen en materialen om verschillende texturen, kleuren en ontwerpen te creëren. Hier zijn enkele van de meest populaire soorten kunstmatige tegels die beschikbaar zijn in India:

Keramische tegels

Keramische tegels zijn een veel voorkomende optie voor zowel muren als vloeren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en designs en zijn daardoor geschikt voor verschillende interieurstijlen. Keramische tegels staan ​​bekend om hun betaalbaarheid en onderhoudsgemak.

Porseleinen tegels

Porseleinen tegels staan ​​bekend om hun duurzaamheid en waterbestendigheid. Ze worden vaak gebruikt in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers en keukens. Porseleinen tegels kunnen het uiterlijk van natuurlijke materialen zoals steen of hout nabootsen.

Mozaïektegels

Mozaïektegels zijn kleine stukjes glas, keramiek of natuursteen die zijn gerangschikt om ingewikkelde patronen en ontwerpen te creëren. Ze worden vaak gebruikt als decoratieve elementen in badkamers, keukens en zelfs als accenten in grotere tegelinstallaties.

Glazen tegels

Glazen tegels voegen een vleugje verfijning en elegantie toe aan kamers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden gebruikt om verbluffende visuele effecten te creëren, vooral als ze worden gebruikt als achtergrond of in ruimtes met veel licht.

metalen tegels

Metalen tegels geven interieurs een industriële en moderne uitstraling. Ze worden vaak gebruikt als accenten of focuspunten om een ​​unieke en moderne look te creëren.

cement tegels

Cementtegels zijn handgemaakt en bieden een rustieke en ambachtelijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren en kunnen worden gebruikt om karakter toe te voegen aan vloeren en muren.

Harzfliesen

Harstegels staan ​​bekend om hun glanzende afwerking en levendige kleuren. Ze zijn een veelzijdige optie die geschikt is voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.

vinyltegels

Vinyltegels zijn een kosteneffectieve en duurzame optie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, waaronder ontwerpen die het uiterlijk van natuurlijke materialen nabootsen, en zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden.

Natuurlijke tegels

Natuurtegels worden gemaakt van natuursteen en materialen en bieden een unieke en authentieke uitstraling. Hier zijn enkele populaire soorten natuurlijke tegels:

Marmeren tegels

Marmeren tegels stralen luxe en elegantie uit. Ze staan ​​bekend om hun kenmerkende nerfpatronen en worden vaak gebruikt in gebieden waar esthetiek prioriteit heeft.

Granieten tegels

Granieten tegels worden gewaardeerd om hun duurzaamheid en sterkte. Ze zijn een populaire keuze voor keukenwerkbladen en ruimtes met veel verkeer.

Kwarts tegels

Kwartstegels zijn natuurstenen tegels die het uiterlijk van natuursteen bieden, maar tegelijkertijd een grotere duurzaamheid en vlekbestendigheid hebben.

Travertijnvliegen

Travertijntegels worden gekenmerkt door een poreuze textuur die kamers een rustieke charme geeft. Ze worden vaak buiten gebruikt en zijn ook binnenshuis te vinden.

houten tegels

Houten tegels combineren de warmte en uitstraling van echt hout met de functionaliteit van tegels. Ze zijn geschikt voor ruimtes waar natuurlijk hout mogelijk niet geschikt is vanwege vochtproblemen.

De kalkstenen tegel

Kalksteentegels hebben een zachte en gedempte uitstraling en voegen een vleugje ingetogen elegantie toe aan interieurs. Ze worden vaak gebruikt in badkamers en woonruimtes.

Geschiedenis van tegels uit India

Door de mens gemaakte tegels zijn in India populair geworden vanwege hun veelzijdigheid en betaalbaarheid. Het merendeel van de tegels die in India worden vervaardigd, komt uit Morbi, Gujarat. Laten we enkele van de populaire categorieën kunstmatige tegels verkennen en begrijpen:

MORBI: In het hart van Gujarat laat een stad genaamd Morbi (ook bekend als Morvi) de aandacht trekken met zijn magie bij het maken van tegels. Dit verhaal begon enige tijd geleden toen slimme mensen zich realiseerden dat Morbi voldoende klei en materialen had om tegels te maken. Ze kregen creatieve, gemengde traditie met moderne technologie en bloeiden – de tegelindustrie was geboren!

Hoe werd Morbi marktleider in de tegelindustrie: Morbi maakte niet alleen tegels; het bevatte coole technologie. Fancy machines en digitaal printen maakten de tegels premium en artistiek. U kunt zelfs aangepaste ontwerpen maken en indruk maken op mensen over de hele wereld.

Morbi is als een grote familie tegelzetters. Van tegelproductie tot ontwerp, iedereen werkt samen. Dit teamwerk maakt dingen efficiënt en ideeën stromen vrijelijk, als een creatieve krachtpatser.

Hoe heeft de Morbi-tegelindustrie India geholpen groeien: Het tegelspel leverde Morbi veel geld op. Overal werden banen gecreëerd die het leven van mensen verbeterden. Ook andere activiteiten, zoals verpakking en verzending, kregen een impuls dankzij de tegelindustrie.

Exportboom: Morbi-tegels zijn niet alleen voor buren. Ze reizen heinde en verre en komen terecht in verschillende landen. De tegels zijn overal populair, van klassieke designs tot de laatste trends. Tegenwoordig is Morbi de op een na grootste tegelexporteur ter wereld.

Groene, milieuvriendelijke tegels: Morbi gaat niet alleen over tegels; Het gaat ook om het zorgen voor de aarde. Ze vinden manieren om tegels te maken zonder het milieu te schaden. Ga groen en maak tegels – het is een win-winsituatie! Morbi’s verhaal is er één vol moed en groei. Ze begonnen met klei en dromen en ontwerpen nu ruimtes over de hele wereld. Het succes van Morbi is een vonk voor andere plaatsen om groots te dromen en waar te maken.

Top Bathroom Tiles

Latest Living Room Tiles

Morden Floor Tiles

Classic Wall Tiles

Best Kitchen Tiles

Populaire tegels uit India

Omdat Ramirro Ceramica een expert is op het gebied van keramische en porseleinen tegels, zullen we deze context in dit artikel gedetailleerd bespreken:

Keramische tegels uit India

Beschouwd als een hoeksteen van architectonisch ontwerp in India, sieren keramische tegels zowel residentiële als commerciële ruimtes met hun opmerkelijke aanpassingsvermogen. De essentie van dit opmerkelijke materiaal is verdeeld in twee verschillende, maar even belangrijke categorieën: de transformatieve wandtegels en de veerkrachtige vloertegels.

Wandtegels uit India

Wandtegels zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en maten. Ze zijn perfect voor het toevoegen van een visueel hoogtepunt aan muren en zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Het rijk van de wandtegels onthult een boeiend web van ontwerpvernuft waar creativiteit en functionaliteit samenkomen. Met een uitgebreid assortiment aan ontwerpen, kleuren en maten zijn wandtegels niet alleen alledaagse bouwelementen, maar artistieke uitingen die leven in blanco doeken blazen. Van ingewikkelde mozaïeken tot minimalistische monochromen, de mogelijkheden zijn net zo grenzeloos als de verbeelding zelf.

De aantrekkingskracht van wandtegels ligt niet alleen in hun esthetiek, maar ook in hun praktische bruikbaarheid. Ze fungeren zowel als beschermers als als versterkingen van muren en dienen een tweeledig doel. Dankzij hun gladde oppervlak en compacte structuur zijn ze moeiteloos schoon te maken en te onderhouden, een eigenschap die volledig aansluit bij de moderne levensstijl. Het gemak waarmee deze tegels ruimtes verjongen, in combinatie met hun vermogen om de tand des tijds te doorstaan, versterkt hun positie als essentiële elementen van het interieurontwerp.

Vloertegels uit India

Wanneer we ons op het gebied van vloertegels begeven, komen we een wereld tegen waar duurzaamheid en functionaliteit op de eerste plaats komen. Een vloer, de basis van een kamer, vereist tegels die bestand zijn tegen de ontberingen van het dagelijkse verkeer en tegelijkertijd de veiligheid garanderen. Keramische vloertegels blijken toonaangevend op dit gebied en belichamen de perfecte balans tussen kracht en esthetiek.

De hoogste eis voor vloertegels is duurzaamheid, omdat ze aan constante spanning worden blootgesteld. Keramische tegels hebben een indrukwekkende slijtvastheid door hun robuuste samenstelling. Dit uithoudingsvermogen doet echter niets af aan de elegantie. Deze tegels combineren functionaliteit en design naadloos en komen tegemoet aan verschillende smaken en interieurthema’s.

Bovendien houdt de slipweerstand van keramische vloertegels rekening met een cruciaal veiligheidsaspect. In ruimtes waar vocht of lekkages kunnen optreden, zoals keukens en badkamers, bieden deze tegels een veilige ondergrond en verminderen ze de kans op ongelukken. Deze combinatie van functionaliteit en veiligheid maakt keramische vloertegels een essentiële keuze voor ruimtes die betrouwbaarheid vereisen zonder in te boeten aan esthetiek.

Porselein / PGVT / GVT / Steengoed tegels uit India

In het steeds evoluerende veld van de hedendaagse architectuur en interieurdesign hebben Indiase porseleinen tegels naam gemaakt als de ultieme belichaming van sterkte en waterbestendigheid. Deze tegels staan ​​bekend om hun onwrikbare duurzaamheid en hebben niet alleen de markt stormenderhand veroverd, maar hebben ook een categorisering aangenomen die even innovatief als impactvol is. Laten we deze fascinerende classificatie eens nader bekijken in de Indiase context, waar elk tegeltype een unieke compositie heeft, waarbij innovatie met esthetiek wordt gecombineerd in een symfonie van design.

Oplosbare zouttegels uit Morbi, India

Oplosbare zoutnanotegels hebben een speciale oppervlaktetextuur die gladder is dan traditionele GVT-tegels. Wilt u hier meer over weten, lees dan het verschil tussen gewone tegels en nanogepolijste tegels

Beschikbare maten:
 1. Centimeter (cm): 60×60 cm
 2. Millimeter (mm): 600×600 mm

Dubbele ladingstegels van Morbi

Stel je een fusie voor waarin duurzaamheid en kunstenaarschap samenkomen. Double Charge-tegels zijn de belichaming van deze mix, gekenmerkt door de innovatieve toevoeging van twee glazuurlagen tijdens het productieproces. Deze techniek resulteert in patronen die niet alleen in het oog springen, maar ook de tand des tijds doorstaan. Het geheim? Een extra glazuurlaag zorgt ervoor dat de patronen intact blijven en bestand zijn tegen de slijtage van het dagelijks leven. Perfect voor ruimtes die zowel duurzaamheid als schoonheid vereisen. Double Charge-tegels herdefiniëren de essentie van uithoudingsvermogen.

Volledige tegels verkrijgbaar in Morbi, India

Full-body tegels, een categorie die bekend staat om hun uitzonderlijke bruikbaarheid en duurzaamheid, heeft één bijzonder kenmerk dat hen onderscheidt van andere tegelvariëteiten: een uniforme kleur die zich uitstrekt over de gehele dikte van de tegel. Deze kwaliteit is niet alleen een kwestie van esthetiek; Dit is een bewijs van de langdurige duurzaamheid van de tegel en de geschiktheid voor ruimtes met veel voetverkeer en veeleisende omstandigheden.

Beschikbare maten:

 1. Centimeter (cm): 30×30, 60×60, 60×120, 80×160
 2. Millimeter (mm): 300×300, 600×600, 600×1200, 800×1600

Koop geglazuurde steengoedtegels tegen de beste prijs bij morbi

Geglazuurde steengoedtegels kenmerken zich door een oppervlak verrijkt met een glaslaag, wat zorgt voor een elegante glans. Deze stralende afwerking vormt een aanvulling op een verscheidenheid aan ontwerpen en is geschikt voor verschillende esthetieken. Hun moeiteloze onderhoud vergroot hun aantrekkingskracht en maakt ze tot een veelzijdige keuze voor wie op zoek is naar zowel elegantie als functionaliteit.

Kleur body GVT tegels Morbi

Effen gekleurde geglazuurde steengoedtegels hebben een levendige kleur die door de gehele dikte van de tegel loopt. Ze bieden duurzaamheid en stijl.

Beschikbare maten:

 1. Centimeter (cm): 80×240, 80×300, 80×320, 120×240,120×300, 120×320, 120×160, 160×320
 2. Millimeter (mm): 800×2400: 800×3000: 800×3200, 1200×2400,1200×3000, 1200×3200, 1200×1600, 1600×3200

Nu winkelen

Indiase porseleinen tegels (ook bekend als Morbi grootformaat tegels)

Porseleinen tegels zijn grotere en dunnere tegels die ideaal zijn voor werkbladen, muren en vloeren. Ze bieden een naadloze uitstraling en zijn gemakkelijk schoon te maken. Grootformaat tegels beginnen bij 800 x 1600 mm en gaan tot 1600 x 3200 mm. Meer designcollecties voor grootformaat tegels van morbi vindt u bij Ramirro Ceramica.

Beschikbare maten:

 1. Zentimeter (cm): 80*160 cm, 120*120cm, 100*100cm, 120×180cm, 90*180cm, 120×240cm
 2. Millimeter (mm): 800*1600 mm, 1200*1200mm, 1000*1000mm, 1200×1800 mm, 900*1800mm, 1200×2400mm

Koop nu groot formaat

Tegels die opvallen door hun uniekheid

Tegels kunnen worden gecategoriseerd op basis van hun unieke eigenschappen om aan specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen:

Glanzende tegels

Glanzende tegels staan ​​bekend om hun reflecterende en glanzende oppervlak. Ze voegen helderheid toe aan kamers en worden vaak gebruikt in keukens en badkamers.

Beschikbare maten:

 1. Zentimeter (cm): 30*60cm, 60*60cm, 60*120cm, 80*80cm, 80*160 cm, 120*120cm, 100*100cm, 120*180cm, 90*180cm, 120*240cm
 2. Millimeter (mm): 300*600mm, 600*600mm, 600*1200mm, 800*800mm 800*1600mm, 1200*1200mm, 1000*1000mm, 1200*1800mm, 900*1800mm, 1200*2400mm

Hoogglans tegels

Hoogglanstegels hebben een nog glanzender oppervlak en creëren een spiegelachtig effect. Ze zijn een populaire keuze voor moderne en luxueuze interieurs.

Beschikbare maten:

 1. Zentimeter (cm): 30*60cm, 60*60cm, 60*120cm, 80*80cm, 80*160 cm, 120*120cm, 100*100cm, 120*180cm, 90*180cm, 120*240cm
 2. Millimeter (mm): 300*600mm, 600*600mm, 600*1200mm, 800*800mm 800*1600mm, 1200*1200mm, 1000*1000mm, 1200*1800mm, 900*1800mm, 1200*2400mm

Antislip tegels

Antisliptegels zijn ontworpen om uitglijden en vallen te voorkomen, waardoor ze geschikt zijn voor ruimtes die gevoelig zijn voor vocht, zoals: B. Badkamers en zwembaddekken. Lees meer over de soorten antisliptegels

Beschikbare maten:

 1. Zentimeter (cm): 30*30 cm, 40*40 cm, 60×60 cm
 2. Millimeter (mm): 300*300 mm, 400*400 mm, 600×600 mm

Tegels met een matte afwerking

Tegels met matte afwerking hebben een niet-reflecterend oppervlak dat elegantie aan kamers toevoegt. Ze zijn ook minder gevoelig voor vlekken en watermerken.

Buiten-/parktegels (20 mm)

Dikke buitentegels zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen buitenomstandigheden. Ze zijn dikker en steviger dan tegels voor binnen, waardoor ze perfect zijn voor patio’s en looppaden.

Beschikbare maten:

 1. Zentimeter (cm): 30*30 cm, 40*40 cm, 60×60 cm
 2. Millimeter (mm): 300*300 mm, 400*400 mm, 600×600 mm

3D-weergavetegels

3D-weergavetegels geven muren een dynamische en gestructureerde uitstraling. Ze creëren diepte en visuele interesse, waardoor ze een populaire keuze zijn voor accentmuren.

Beschikbare maten:

 1. Zentimeter (cm): 30 x 60 cm, 60 x 60, 60 x 120, 120 x 160, 120 x 120, 120 x 240
 2. Millimeter (mm): 300 x 600 mm, 600 x 600, 600 x 1200, 1200 x 1600 mm, 1200 x 1200 mm, 1200 x 2400 mm

Gesneden tegels

Gesneden tegels zijn uitvoerig ontworpen met patronen en reliëfs. Ze voegen een vleugje kunst toe aan interieurs en worden vaak gebruikt als statement-stukken.

Beschikbare maten:

 1. Centimeter (cm): 30x60cm, 120x180cm
 2. Millimeter (mm): 300 x 600 mm, 1200 x 1800 mm

Metro tegels

Subway-tegels zijn rechthoekige tegels die bekend staan ​​om hun strakke en klassieke uitstraling. Ze worden vaak gebruikt in keukens en badkamers om een ​​tijdloos design te creëren.

Gerectificeerde tegels

Gerectificeerde tegels zijn nauwkeurig gesneden en hebben rechte randen, waardoor minimale voeglijnen mogelijk zijn. Ze zorgen voor een naadloze en eigentijdse uitstraling.

Verkrijgbaar in middelgrote tot grote tegelformaten.

Tegels met suikerafwerking

Tegels met suikerafwerking hebben een licht gestructureerd oppervlak dat lijkt op de textuur van suiker. Ze voegen een tastbaar element toe aan interieurs.

Satijnen tegels

Satijnen tegels hebben een zacht en glad oppervlak dat een balans biedt tussen mat en glanzend. Ze zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende ruimtes.

Rustieke tegels

Rustieke tegels vangen de charme van verweerde en verouderde materialen op. Ze worden vaak gebruikt om een ​​gezellige en gastvrije sfeer te creëren.

Zeshoekige tegels

Zeshoekige tegels voegen een geometrisch en speels element toe aan interieurs. Ze kunnen worden gebruikt om unieke patronen en visuele effecten te creëren.

Tegels gedeeld door uiterlijk

Tegels kunnen ook worden gecategoriseerd op basis van hun uiterlijk, waardoor u een specifieke ontwerpesthetiek kunt bereiken:

Tegels met marmerlook

Tegels met marmerlook bieden de luxe uitstraling van marmer zonder het onderhoudsgedoe. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en patronen.

Maat: Verkrijgbaar in alle gangbare maten

Granietlook tegels

Tegels met granietlook bootsen de natuurlijke textuur en kleuren van graniet na. Ze zijn een praktisch alternatief voor natuurlijk graniet en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Tegels met kalksteenlook

Tegels met kalksteeneffect vangen de aardse en gedempte tinten van natuurlijke kalksteen op. Ze creëren een kalme en rustgevende sfeer.

Effen tegels

Effen gekleurde tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan gedurfde en gedempte kleuren. Ze zijn perfect om een ​​vleugje kleur aan kamers toe te voegen.

Tegels met travertijnlook

Tegels met travertijnlook bootsen het gestructureerde en poreuze oppervlak van natuurlijk travertijn na. Ze voegen een vleugje rustieke elegantie toe aan het interieur.

Mozaïektegels

Mozaïektegels bestaan ​​uit kleine stukjes en kunnen ingewikkelde ontwerpen en patronen creëren. Ze worden vaak gebruikt om ruimtes een creatief tintje te geven.

Marokkaanse tegels

Marokkaanse tegels hebben opvallende en geometrische patronen geïnspireerd op traditioneel Marokkaans design. Ze kunnen worden gebruikt om adembenemende focuspunten te creëren.

Vloerplaattegels met houtlook

Tegels met houtlook brengen de warmte en charme van echt hout over. Ze zijn duurzaam en geschikt voor ruimtes waar natuurlijk hout misschien niet praktisch is. Ervaar de warmte van natuurlijk hout met onze vloerplaattegels, die de uitstraling van hout prachtig imiteren. Onze planktegels zijn ontworpen om u de warmte en natuurlijke schoonheid van hout te geven zonder het hoge onderhoud en de hoge kosten. Deze tegels bootsen perfect het uiterlijk van hout, palissanderhout, eiken, grenen en meer na, waardoor uw ruimte een tijdloze en rustieke charme krijgt. Of u nu uw woonkamer, slaapkamer of zelfs uw badkamer opnieuw inricht, onze planken bieden een veelzijdige oplossing die naadloos in elke ontwerpstijl integreert. De textuur en het nerfpatroon van de tegels reproduceren het authentieke gevoel van hout en zorgen voor een verbluffende visuele aantrekkingskracht.

Beschikbare maten:

 1. Zentimeter (cm): 20*120 cm, 20*100cm
 2. Millimeter (mm): 200*1200, 200*1000

Cement/betonlook tegels

Cement/betonlook tegels bieden een industriële en moderne uitstraling. Ze zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt in moderne en minimalistische ruimtes.

Vloertegels met terrazzo-look

Vloertegels met terrazzo-look vangen de tijdloze charme van authentieke terrazzovloeren op. Deze tegels bootsen de gevlekte elegantie en textuur van traditioneel terrazzo na en bieden een mix van klassieke esthetiek en modern comfort. Deze tegels reproduceren de ingewikkelde patronen en natuurlijke variaties en bieden een toegankelijk alternatief zonder concessies te doen aan de stijl. Tegels met terrazzo-look zijn perfect voor het creëren van boeiende ruimtes en combineren de charme van het verleden met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak die nodig zijn voor het moderne leven.

Tegels met terracottalook

Vloertegels met terracotta-look weerspiegelen de rustieke schoonheid van echt terracotta. Deze tegels vangen de warme aardetinten en de gestructureerde afwerking op die kenmerkend zijn voor traditionele terracotta en voegen een gevoel van traditie toe aan ruimtes. Door hun gelijkenis met natuurlijke klei creëren ze een tijdloze sfeer en bieden ze tegelijkertijd moderne functionaliteit. Tegels met een terracotta-look brengen de charme van vervlogen tijden naar het heden. Dit betekent dat u uw vloeren kunt verfraaien met de allure van terracotta en tegelijkertijd kunt profiteren van de voordelen van eenvoudig onderhoud en verhoogde duurzaamheid. Dit maakt ze de perfecte keuze om een ​​vleugje warmte en geschiedenis aan kamers toe te voegen.

AI-ontwerpcombinaties

AI-ontwerpcombinaties maken gebruik van kunstmatige intelligentie om unieke en innovatieve tegelontwerpen te creëren. Deze ontwerpen verleggen de grenzen van creativiteit.

Diploma

Tegels zijn een integraal onderdeel van het moderne interieur- en exterieurontwerp en bieden zowel functionaliteit als esthetiek. Omdat er in India een breed scala aan door de mens gemaakte en natuurlijke tegels verkrijgbaar is, komt het merendeel van de door de mens gemaakte tegels, zoals keramische en porseleinen tegels, uit Morbi.

Als u echter alle soorten tegels op één plek wilt vinden, kunt u terecht bij Ramirro Ceramics, aangezien zij een van de beste fabrikanten van keramische en porseleinen tegels zijn voor elk budget. Of u nu op zoek bent naar de elegantie van marmer, de duurzaamheid van porselein of de creativiteit van mozaïek, bij Ramirro Ceramica is er altijd een tegeltype dat bij uw stijl past. Gebruik de veelzijdigheid van tegels om uw kamers om te toveren in fascinerende kunstwerken.
Ontvang gratis tegeladvies – chat nu

Why Should You Trust us?

Here’s what you get out of our article. Our team have various Ceramic Experts with experience of more than 25 Years, researches on problems our customer faces in tiling industry.

Ramirro Ceramica, – One of The Leading Tiles Manufacturer and Supplier globally, helps you people gain knowledgeable insight before making your purchase decision for products related to the floor and wall tiles.

So, we have closely monitored all kinds of trends in the ceramic tiles manufacturing world, from the old days of clay and plain color to modern digital, realistic-looking designs printed on ceramics with high-depth effects.

Our tiling Experts have seen thousands of different tiles patterns, sizes, materials, pricing, and installation techniques throughout their career. 

Their expertise shared with you in simplified and organised way, helps you choose and make better decision before purchasing any flooring option available in market.

Brief about Company:

Ramirro is one of the finest Tiles manufacturers in India manufacturing porcelain and ceramic tiles. Our products have a variety of sizes and types of tiles ranging from Ceramics, porcelain, Full body etc. This helps you choose the perfect fit for your project. Plus, our collection will help you get inspiration from the architect’s design.

Here’s some more helpful links that showcase our users trust on Ramirro Ceramica Brand:

Growth in International Market

Certified Tiling Products

Trusted and Licensed Exporter 

Manufacturing Plant in India

Here’s our social proof by LinkedIn competing with top known global tiling brands:

Veelgestelde vragen

Waar worden porseleinen tegels voor gebruikt?

Door hun dunne en grote formaat zijn porseleinen tegels ideaal voor werkbladen, wanden en vloeren

Zijn glanzende tegels geschikt voor keukens?

Ja, glanzende tegels voegen helderheid toe en worden vaak in keukens gebruikt om een ​​levendige sfeer te creëren.

Gerelateerde termen die nuttig kunnen zijn voor de gebruiker om deze onderwerpen te begrijpen:

Soorten tegels in India, Tegels in India, Soorten tegels die worden gebruikt, Tegels die worden gebruikt in Indiase huizen, Beste soorten tegels, Vloertegels in India, Muren en vloeren, Wandtegels, Tegels worden gemaakt, vergeleken met keramische tegels, Soorten tegels Beschikbaar, Tegels kunnen worden gebruikt, Juiste tegel, Geef tegels, tegels zijn beschikbaar, 12 soorten, tegels zijn ook, tegels zijn de beste, kies de juiste, tegels voor je huis, vergelijkbaar met keramische tegels, terrazzotegels, 12 verschillende soorten van tegels, beste tegels, keramische tegels zijn gemaakt, best geschikt, badkamervloer, metalen tegels, geglazuurde keramische tegels, geglazuurde keramiek, tegels zijn extreem, tegels zijn vergelijkbaar, granieten tegels, juiste type tegels, veel voorkomende soorten, tegels voor Indiase huizen , tegels zijn vaak, tegels voor vloeren, tegels omvatten, houten tegels, wandtypes, ongeglazuurde keramische tegels, terracotta tegels, tegels behoren tot de beste tegels, komen thuis, tussen de verschillende soorten, verscheidenheid aan tegels, veel voorkomende soorten tegels , Tegels lijken op keramiek, Er worden tegels gebruikt, Er kunnen verglaasde tegels worden gebruikt, Tegelassortiment, Verschillende soorten tegels, De juiste typen, Verglaasde tegels zijn vergelijkbaar, Tegels behoren tot de beste, Vloeren voor thuis, Verschillende soorten tegels, Ruimte in je huis , Nieuwe tegels, Tegels zijn resistent, Tegels zijn gebruikelijk, Tegels hebben er meerdere, Stenen tegels zijn beschikbaar, Tegels zijn milieuvriendelijk, gebruik deze tegels, tegels kunnen ook, tegels zijn het populairst, tegels zullen dat zijn, tegels om uit te kiezen Geglazuurde tegels, tegels zijn een populair type

Related Post

Latest Trending Modern Design Ideas
Related Tags
Azulejos Best bathroom shower tiles Best bathroom tile Best bathroom tile flooring Best bathroom tile ideas Best Pastel blue bathroom tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel blue tile Best Pastel ceramic tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel colors tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel green bathroom tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel green tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel hexagon tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel kitchen tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel mosaic tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel pink tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel square tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel subway tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel tile Best Pastel tile background Best Pastel tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best Pastel tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles bathroom Best Pastel yellow tiles - Floor & Wall | Porcelain tiles Best subway tile bathroom Best tile backsplash Pastel Collection - black marble subway tile carreaux de céramique carrelage mural cuisine ceramics Tiles city exhibition exporter Exporter & Supplier Full Body tiles Porcelain Tiles Quartz Countertops tiles manufacturer Wood Look Ceramic Tile Wood Plank Tile Wood Tiles Floor πλακακια πλακακια δαπεδου πλακακια δαπεδου τυπου ξυλου πλακακια εξωτερικου χωρου πλακακια κουζινασ πλακακια μπανιου

We Are Ready to Assist You..

You will get a call back just in a few Minutes

Coverings Exhibition USA 2024 – Date Venue time and More Find Best Tiles Color Palette Combination with Wall & Floors Wooden Tiles Inspired by New York Homes – v1 Best Kitchen Countertop collection for 2024!